Wanneer kom je langdurig bij ons wonen?

Heb jij blijvende psychische/psychiatrische problemen, waardoor zelfstandig wonen niet lukt, ook niet op de lange termijn? Mogelijk heb je ook een verslaving of lichamelijke aandoeningen, waarvan je niet herstelt. Misschien heb je een dak- en thuisloosverleden. ASN Care heeft veel (ervarings)kennis op deze gebieden.

We bieden je een thuis, met persoonlijke aandacht en ruimte voor individuele invulling van het leven. We geven je blijvende ondersteuning. ASN Care is er voor veel verschillende mensen. We gaan uit van de krachten en wensen van jou. Bekijk (met een begeleider) wat bij jou past. 

Prettig leren wonen bij ASN Care

Je leert bij ons hoe je prettig woont en zo fijn mogelijk en betekenisvol leeft. Kom je hiervoor in aanmerking, dan blijven wij je ondersteunen in wat er voor jou mogelijk is. Je hoeft geen druk te voelen om naar een zelfstandige woning uit te stromen. Ook hoef je niet steeds opnieuw aan te tonen dat je op langdurige basis begeleiding bij wonen nodig hebt. 

Jij hebt andere doelen en vragen zoals: hoe blijft mijn situatie zoals die nu is? Wat kan ik zelf? Hoe woon ik prettig met begeleiding? Hoe kan ik mijn dag invullen? Op al onze locaties kun je iets doen of leren. We hebben verschillende mogelijkheden in werk, activiteiten en leren en we werken veel samen met andere organisaties. Vraag jouw begeleider ernaar.

Variatie aan woonplekken

Bij ons kun je langdurig wonen op verschillende plaatsen in Nederland. Wij hebben verschillende locaties, van moderne appartementen tot landelijk gelegen huisjes. In een stadse omgeving of in een woonwijk met appartementen. 

Op een aantal locaties bieden we lichamelijke zorg en verpleging. Ook kun je op een aantal locaties bij ons wonen als je een verslaving hebt. Wij bieden daar verslavingsbehandeling en ondersteunen je daarin als je hiervoor open staat.

Dit kan ook betekenen dat de situatie stabiel blijft en dat je op gezette tijden gebruikt. Waar we geen behandeling of verpleging bieden, werken we samen met andere organisaties.