Dagbesteding: Een Reis van Groei en Vreugde

Dagelijkse Avonturen

 • Creatieve Workshops: Laat je verbeelding stromen tijdens diverse creatieve workshops, waar kunst en expressie samenkomen.
 • Gezellige Ontmoetingen: Bouw betekenisvolle connecties tijdens sociale bijeenkomsten waar vriendschappen bloeien.
 • Ontspannende Activiteiten: Neem de tijd voor jezelf met rustgevende activiteiten die zorgen voor welzijn en ontspanning.
 • Leuke Groepsuitjes: Beleef avonturen met gelijkgestemden tijdens georganiseerde uitstapjes vol plezier.

Faciliteiten voor Compleet Welzijn

 • Eigen Restaurant: Geniet van heerlijke maaltijden bereid met liefde en aandacht in ons gezellige restaurant. Een culinaire ervaring om samen van te genieten.
 • Wasserette: Profiteer van het gemak van onze professionele wasservice. Frisse kleding is een detail, maar het draagt bij aan je zelfvertrouwen en welzijn.

Onze Waarden

Bij ASN-CARE omarmen we waarden die de kern vormen van wie we zijn en wat we nastreven.

 1. Inclusiviteit: Wij verwelkomen diversiteit en creëren een omgeving waar iedereen zich geaccepteerd voelt, ongeacht achtergrond of levensfase.
 2. Empowerment: Wij geloven in de kracht van individuen. Onze programma’s zijn ontworpen om de unieke talenten en vaardigheden van elk individu te ontwikkelen en te versterken.
 3. Veiligheid: Bij ASN-CARE staat veiligheid op de voorgrond. We bieden niet alleen fysieke veiligheid, maar streven ook naar emotionele en mentale welzijn voor al onze deelnemers.
 4. Gemeenschap: Wij bouwen aan een gemeenschap van steun en begrip. Samen delen we ervaringen, vieren we successen en bieden we troost in uitdagingen.
 5. Zelfexpressie: ASN-CARE moedigt zelfexpressie aan. Of het nu gaat om kunst, muziek, of andere vormen van creativiteit, we geloven dat zelfexpressie bijdraagt aan persoonlijke groei.
 6. Respectvolle Zorg: Onze zorg is gebaseerd op respect voor ieders autonomie en keuzes. We bieden ondersteuning met empathie en begrip.

Bij ASN-CARE willen we niet alleen activiteiten aanbieden, maar een levensveranderende ervaring creëren. We zijn er trots op dat we elke dag een positieve impact hebben op het welzijn van degenen die deelnemen aan onze dagbesteding. Welkom bij ASN-CARE, waar zorgzaamheid en vooruitgang hand in hand gaan. Jouw reis naar een vervuld leven begint hier!

Meld Je Vandaag Nog Aan:

 1. Neem direct contact met ons op via Aanmeldformulier of bel ons op 085 013 68 42.
 2. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding om te ontdekken hoe ASN-CARE jou kan ondersteunen.

Bij ASN-CARE draait alles om jou. Jouw reis naar een vervuld leven begint hier. Meld je vandaag nog aan en laat ons je begeleiden op de weg naar welzijn en vreugde. We kijken ernaar uit om samen met jou een positieve en betekenisvolle reis te starten!

We horen graag hoe u uw tijd bij de dagbesteding ervaart. Laat ons alstublieft weten wat volgens u de sterke en zwakke punten zijn. Uw feedback is waardevol voor ons om onze dienstverlening te verbeteren. Voor het geven van uw feedback kunt u een formulier aanvragen bij een van onze medewerkers of uw mening delen via de duimpjes bovenaan deze pagina. We waarderen uw mening en suggesties over uw ervaringen bij de dagbesteding enorm.
Kees Kwist
Algemeen directeur