Adres

Schutterijstraat 19, 4381GK
Vlissingen

Telefoon nummer

(085) 013 68 42

Liever mailen

info@asn-care.nl

Onze diensten

Wanneer kom je langdurig bij ons wonen?

Heb jij blijvende psychische/psychiatrische problemen, waardoor zelfstandig wonen niet lukt, ook niet op de lange termijn? Mogelijk heb je ook een verslaving of lichamelijke aandoeningen, waarvan je niet herstelt. Misschien heb je een dak- en thuisloosverleden. ASN Care heeft veel (ervarings)kennis op deze gebieden.

Wachttijden

Aanmeldwachttijd
Dit is de tijd vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot het intakegesprek.

Behandelwachttijd
Dit is de tijd tussen het intakegesprek en het begin van de behandeling.

Voor de wachttijd maakt het niet uit waar je verzekerd bent.

Iedereen wil wel iets leren!

Je huis schoonmaken, boodschappen doen, koken, je administratie en geldzaken regelen: dat is voor de meeste mensen al een hele klus, en helemaal als je wilt afkicken en psychische problemen hebt, of op straat hebt gewoond.

Daarom biedt ASN Care verschillende trainingen, zodat je dit soort dingen (opnieuw) kunt leren. Onze trainingen zijn voor alle cliënten binnen ASN Care.

Onze locaties

Schutterijstraat 19, 4381GK Vlissingen

Schutterijstraat 19, 4381GK Vlissingen

Geniet van een verkwikkende wandeling, laat je creativiteit stromen, of deel een actief moment samen. Het beleven van jouw dag op een betekenisvolle en plezierige manier draagt bij aan de kwaliteit van het leven. Vooral wanneer je wat ouder wordt, kan het fijn zijn om wat extra ondersteuning te krijgen om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Dit verlicht niet alleen de last voor eventuele partners of mantelzorgers, maar biedt ook jou de kans om te genieten van elke dag. Bij ASN-Care staan we klaar om jou een waardevolle dag te bezorgen. In onze huiselijke setting kun je niet alleen genieten van gezelschap en activiteiten, maar ook van heerlijke maaltijden in onze horecagelegenheid. Daarnaast bieden we handige services zoals onze wasserette, zodat je kleding altijd fris en schoon is. Wij streven ernaar om jouw verblijf bij ons zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken, zodat je kunt blijven genieten van een zelfstandig leven in een ondersteunende omgeving.

Dagbesteding (Binnenkort)

Noorderbaan 41 , Vlissingen

Noorderbaan 41 , Vlissingen

Ben je op zoek naar ondersteuning bij wonen of ervaar je momenteel uitdagingen waarbij je hulp nodig hebt? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ASN-Care. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van zorg en ondersteuning aan individuen met diverse zorgindicaties, waaronder WLZ (Wet Langdurige Zorg), WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en PGB (Persoonsgebonden Budget). Bij ASN-Care streven we ernaar om een veilige en comfortabele woonomgeving te bieden, waarbij jouw welzijn en zelfstandigheid voorop staan. Ons ervaren team staat klaar om jou te verwelkomen en te voorzien van de benodigde zorg en ondersteuning die aansluiten bij jouw individuele behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. Wij zijn hier om jou te helpen op jouw pad naar een betere levenskwaliteit.

Wonen bij ASN Care

Vraag zorg aan bij ASN Care

Cookieconsent met Real Cookie Banner