Onze Visie Bij ASN Care geloven we dat elk individu uniek is en een potentieel heeft dat moet worden gerealiseerd. Wij streven ernaar om een gemeenschap te creëren waarin elk individu de kans krijgt om zijn of haar volledige potentieel te bereiken, ondersteund door persoonlijke en effectieve zorg. Onze visie gaat verder: wij willen de toonaangevende aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in Zeeland zijn, die het leven van de inwoners verrijkt met op maat gemaakte, geïntegreerde zorg.

Onze Missie ASN Care’s missie is het welzijn en de zelfstandigheid van iedere cliënt bevorderen door hoogwaardige en op maat gemaakte zorg te leveren. We zetten ons in voor een omgeving waarin onze cliënten zich gesteund, geëmpowerd en verzorgd voelen, en leveren een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en levensdoelen van iedereen.

Waarom ASN Care?

  1. Persoonlijk en Betekenisvol: Bij ASN Care bent u geen nummer. Of het nu gaat om op maat gemaakte dagbesteding of één-op-één begeleiding, bij ons staat u centraal.
  2. Uitgebreid Zorgaanbod: Wij bieden een breed scala aan diensten, van dagbesteding en beschermde woonomgevingen tot huishoudelijke hulp en ambulante zorg.
  3. Ondersteuning voor Iedereen: Onze zorg strekt zich niet alleen uit tot onze cliënten. We erkennen en ondersteunen ook de mantelzorgers, de vaak onzichtbare helden achter de schermen.

Flexibiliteit en Innovatie In een wereld die voortdurend verandert, blijven we flexibel en innovatief. Bij ASN Care passen we ons aanbod aan om te voldoen aan uw veranderende behoeften, terwijl we tegelijkertijd voorop blijven lopen in de zorgsector.

Kwaliteit en Integriteit Onze toewijding aan kwaliteit en integriteit is onwankelbaar. Het team van ASN Care professionals streeft ernaar diensten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en ethische normen, zodat u verzekerd bent van de beste zorg.