elk mens is uniek

Iedereen heeft recht op een goed leven en bij Asn care zorgen we er samen voor dat dit ook voor mensen met een verstandelijke beperking geldt. De kernwaarden van Asn care zijn dan ook: deskundig, vertrouwend, uitdagend en liefdevol.

Transparantie

Asn care wil een transparante organisatie zijn, daarom bieden we je op deze website zoveel mogelijk informatie. Wil je meer weten? Neem dan zeker contact met ons op.

Hoe onze organisatie is opgebouwd en wordt bestuurd hebben we weergegeven in een overzichtelijk organogram, waarbij de bewoner (cliënt) duidelijk centraal staat. In ons kwaliteitsrapport en andere publicaties lees je nog veel meer, onder andere hoe wij het financieel doen. Ook hebben we een pagina ingericht om meer uitleg te geven over medezeggenschap.

Bij Asn care willen we in principe geen onvrijwillige zorg toepassen, maar soms is dit toch beter voor de veiligheid van een bewoner. Lees hier meer over hoe wij omgaan met de Wet zorg en dwang. Hoe onze bewoners en verwanten over ons denken lees je op de pagina Waarom Asn care. En als je een keer wat minder tevreden bent, hebben we natuurlijk ook een klachtenprocedure, zodat we er alles aan kunnen doen om je weer tevreden te stellen!