Iedereen wil wel iets leren!

Je huis schoonmaken, boodschappen doen, koken, je administratie en geldzaken regelen: dat is voor de meeste mensen al een hele klus, en helemaal als je wilt afkicken en psychische problemen hebt, of op straat hebt gewoond.  

Daarom biedt ASN Care verschillende trainingen, zodat je dit soort dingen (opnieuw) kunt leren. Onze trainingen zijn voor alle cliënten binnen ASN Care. Iedereen wil wel iets leren of heeft iets te ontwikkelen, hoe klein ook. Dat kan bij ASN Care.  

Je kunt bijvoorbeeld een training volgen waarin je leert met spanningen om te gaan, waardoor je beter in je vel gaat zitten. Ook het opruimen van je kamer en allerlei tips daarvoor bieden we, of hoe om te gaan met een verhuizing. Daarvoor hebben we het verhuisboek.

Ervaringsdeskundigen

Binnen ASN Care werkt een grote groep ervaringsdeskundigen. Ook zij bieden trainingen aan die vooral gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Er zijn trainingen om je eigen kracht te (her)ontdekkingen (Op eigen kracht), meer zicht te krijgen op je gevoelens (Ongekende gevoelens) en de WRAP waarin je een gereedschapskist ontwikkelt om goed voor jezelf te zorgen en terugval te voorkomen.

Heb je vragen, dan kun je terecht bij behandelaar of begeleider.