ASN Care: De Kruising van Zorg en Specialisme

Bij ASN Care ligt de focus op het aanpakken van complexe gedragsuitdagingen. We streven naar innovatieve oplossingen in een energieke en toegankelijke omgeving, waarbij we onze inzichten zowel intern als met vakgenoten delen.

Voor jullie, onze gewaardeerde cliënten, werkt ons diverse team van coördinatoren aan consultatie en specifieke zorgpaden. Deze inzet wordt ondersteund door secretaresses, projectmanagers en adviseurs. We hebben ook het privilege om samen te werken met vooraanstaande externe professionals, zoals gedragsdeskundigen, psychiaters en gespecialiseerde verpleegkundigen. Bij ASN Care staat de zorg voor jullie op de voorgrond.

Voor ons toegewijde personeel biedt ASN Care:

  • Een dynamische rol waarin je jouw creativiteit volledig kunt benutten.
  • Een inspirerende omgeving die jouw groei en persoonlijke ontwikkeling bevordert.
  • Werk dat daadwerkelijk het verschil maakt in de maatschappij.
  • Een aantrekkelijk salaris, inclusief een exclusieve toeslag voor nachtdiensten.

Onderwijs & Onderzoek

Voor onze cliënten en personeel hebben we een rijke verzameling aan bronnen betreffende complex gedrag op onze Kennisportal. Ontdek publicaties, praktijkvoorbeelden, multimedia en meer om jouw inzichten te vergroten en de zorg nog beter af te stemmen op individuele behoeften.

Heb je interesse in een toekomst bij ASN Care of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op:

📧 info@asn-care.nl

📞(085) 013 68 42

Actuele Vacatures

Op dit moment hebben we verschillende vacatures beschikbaar. Blijf onze site regelmatig bezoeken voor de vacature die bij jou past.


Verzorgende IG – 32 uur P/W

Jij bent een verzorgende die op zoek is naar dag of nachtdiensten. Dat kan bij ASN Care in Vlissingen. Als verzorgende is het mogelijk om via ons te werken bij diverse instellingen, denk hierbij vooral aan de jeugdzorg. Als verzorgende voer je verschillende taken uit, van het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen tot het verlenen van Algemeen Dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Per dienst en locatie kan dit verschillen.


Verpleegkundige-32 uur P/W

Als verpleegkundige bij ASN Care ben je integer en handel je juist. Je hebt een goed inlevingsvermogen en je bent stressbestendig. Jouw sociale vaardigheden weet jij in te zetten voor een goede connectie met collega’s en cliënten. Ben jij als verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ASN Care ben je meer dan welkom!


Psychiater- 32 uur P/W

Het open sollicitatieformulier is een handige en snelle manier om je in te schrijven voor arbeidsbemiddeling bij ASN Flexwerk. Naar aanleiding van jouw open inschrijving, zoeken we op basis van je cv en motivatie een passende baan en nemen wij contact met je op.


Psycholoog – 32 uur P/W

Het open sollicitatieformulier is een handige en snelle manier om je in te schrijven voor arbeidsbemiddeling bij ASN Care. Naar aanleiding van jouw open inschrijving zoeken we op basis van je cv en motivatie een passende baan en nemen wij contact met je op.


Raad van Commissarissen – voor c.q. 10 uur P/M

Wij zijn op zoek naar drie leden voor onze Raad van Commissarissen met een focus op beleidstoelichting. Als lid van de RvC speel je een cruciale rol in het waarborgen van transparantie, toegankelijkheid en duidelijkheid van ons beleid naar zowel interne als externe stakeholders.


Social Worker – 32 uur P/W

Als Social Worker sta je klaar om de wereld een beetje mooier te maken. Je helpt mensen bij het overwinnen van obstakels, het ontwikkelen van hun potentieel en het bereiken van hun dromen. Je biedt ondersteuning, begeleiding en advies aan individuen en gezinnen in allerlei situaties. Dit varieert van de jeugdzorg tot de ouderenzorg. Dit doe je met een glimlach en een groot hart, omdat je weet dat jouw werk levens verandert!


Vrijwilligers gezocht!

Bij ASN Care kunt u op verschillende locaties in Vlissingen aan de slag als vrijwilliger. Bijvoorbeeld door ondersteuning te bieden bij uitstapjes en activiteiten. Of door actief te zijn in de woon omgeving. Een greep uit de werkzaamheden van een vrijwilliger bij ASN Care:

KOK- 16 & 36 uur P/W

Zin om de keuken te veroveren en samen met ons een culinair feestje te bouwen? Wij hebben op onze locatie in Vlissingen een plaatsje vrij voor een enthousiaste kok, voor 16 tot 36 uur per week (2 tot 5 dagen). De exacte uren? Dat bepalen we samen. Ben jij klaar om de smaakpapillen van onze cliënten te verwennen?