Bij ASN Care begrijpen we dat elke individuele zorgbehoefte uniek is. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige en persoonlijke geestelijke gezondheidszorg te bieden aan de inwoners van de provincie Zeeland. Ons uitgebreide zorgaanbod is ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen en om een positieve impact te hebben op het leven van onze cliënten en hun families. 

Momenteel bieden wij zorg aan op basis van de volgende indicaties:

  • WLZ
  • PGB
  • WMO
  • Jeugd (ook onder de 17 jaar)

Begeleiding en Dagbesteding

Onze deskundige zorgverleners bieden begeleiding op maat om cliënten te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden, het bevorderen van zelfstandigheid en het creëren van een zinvolle dagbesteding. We streven ernaar om een ondersteunende omgeving te bieden waarin onze cliënten kunnen groeien en bloeien. 


Persoonsgebonden budget (pgb)

Een pgb is een bedrag waarmee u zelf zorg kunt inkopen bij een zorgverlener. Het bedrag dat u krijgt is een budget. Lees meer over het pgb.


Beschermde Woonomgeving 

Voor mensen met een psychische stoornis bieden we een veilige en ondersteunende beschermde woonomgeving. Hier kunnen cliënten wonen in een omgeving die is afgestemd op hun behoeften, met toegang tot professionele begeleiding en zorg. 


Huishoudelijke Hulp

Wij bieden praktische huishoudelijke hulp om ervoor te zorgen dat onze cliënten in een schone en comfortabele omgeving kunnen leven. Deze ondersteuning helpt bij het bevorderen van een gezonde levensstijl en welzijn. 


Opvang bij Huiselijk Geweld en Dakloosheid 

In situaties van huiselijk geweld of dakloosheid bieden we dringende opvang en ondersteuning. Ons team staat klaar om cliënten te helpen bij het herstellen van hun veiligheid en welzijn, en om hen te begeleiden naar een stabiele situatie. 


Ambulante Zorg

Cliënten die onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ) vallen en thuis willen blijven wonen, kunnen bij ons terecht voor ambulante zorg. We streven naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid, waarbij we ondersteuning bieden in administratie, boodschappen doen, activiteitenplannen, sociale contacten onderhouden, het vinden van activiteiten, en psychosociale ondersteuning. 


Ondersteuning voor Mantelzorgers 

Wij begrijpen dat mantelzorgers soms behoefte hebben aan een welverdiende pauze. Daarom bieden we ondersteuning om mantelzorgers tijdelijk te ontlasten. Dit stelt mantelzorgers in staat om even op adem te komen, wetende dat hun dierbaren in goede handen zijn. 


Bij ASN Care zijn we er trots op om de levens van onze cliënten positief te beïnvloeden door middel van ons gevarieerde zorgaanbod. We zijn toegewijd aan het leveren van zorg die voldoet aan de hoogste normen en die is afgestemd op de individuele behoeften en doelen van onze cliënten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te bespreken hoe we u of uw dierbaren kunnen ondersteunen op het pad naar welzijn en herstel.